Rovaniemen Reumayhdistys » Liittyminen jäseneksi

Liittyminen jäseneksi

Huom! Voit lähettää jäseneksi ilmoittautumisen sähköpostiosoitteeseen rovaniemen.reumayhdistys@gmail.com tai liittymispyynnön tämän lomakkeen (ei käytössä vielä) kautta.

Jäsenmaksut vuonna 2017

• Varsinainen jäsen 20 €
  • Perhejäsen 10 €
  • Kannattajajäsen 100 €

Liittymällä jäseneksi saat seuraavia Suomen Reumaliiton tarjoamia etuja

• Reumalehden kotiin neljä kertaa vuodessa jäsenetuna (lehden tilaajat maksavat vuosikerrasta 20 euroa)
  • Kursseja, seminaareja ja muita tapahtumia jäsenetuhintaan (mm. alennus 10%, vaihtelee kurssikohtaisesti)
  • Mahdollisuuden osallistua tuetuille virkistyskursseille ja teemalomille (RAY:n tuki)
  • Apilan yöpymis- ja ateriapalveluista alennuksia (-15 %) ja jäsentarjouslomia
  • Järjestövakuutuksen edut järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa
  • Tukea selviytymisrahastosta
  • Ensikäden tiedot liiton järjestämistä sopeutumisvalmennuskursseista ja ilmastohoitomatkoista
  • Maksuttomien puhelimien palvelut: lääkäripuhelin, reumapuhelin, fibromyalgiapuhelin, Sjögren-puhelin ja Borrelioosi-puhelin (ovat maksutta myös suuren yleisön käytettävissä)

© Rovaniemen Reumayhdistys ry 2010.