Rovaniemen Reumayhdistys » Arkisto » REUMAKERHO

REUMAKERHO

6.9.2017

Reumayhdistyksen reumaillat ja iltapäivähetket ovat kaikille jäsenille avoimia tilaisuuksia, jotka pidetään Neuvokkaan Väärtissä tai omissa tiloissa Kansankatu 8, kolmas kerros, (hissi on). Tilaisuuksissa on yleensä joku vierailija tai teemme retkiä ja tutustumiskäyntejä sekä harrastamme kulttuuria teatterin ja elokuvien ym. merkeissä.

Kokoontumisista tiedotetaan tarkemmin Lapin Kansan ja Uusi Rovaniemi -lehden Seurapalstoilla ja näillä yhdistyksen omilla kotisivuilla sekä yhdistyksewn facebook-sivuilla.

Tervetuloa tilaisuksiin!

Toivovat tapahtumavastaavat  Taina ja Kaisa.

Lisätietoja ja vinkkejä voi lähettää em. kerhoemännille.

Jätä kommentti

XHTML: Rivinvaihdot ovat automaattisia. Käytettävissä olevat tagit: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Rovaniemen Reumayhdistys ry 2010.